Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, suporttv.ro isi asuma obligatia de a folosi numai in scopurile specificate si in conditii de siguranta, datele personale pe care clientii trebuie sa le ofere. Deasemenea aveti dreptul de acces si interventie asupra datelor colectate. Aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor cu caracter personal si sa solicitati stergerea datelor cu exceptia situatiilor prevazute de lege. Pentru asta, puteti adresa o cerere scrisa, datata si semnata la adresa: Str.Johann Gutenberg nr.11, sc.2, et.1, ap.3, sect.5, Bucuresti.

Scopul colectarii datelor este: pentru confirmarea comenzilor, pentru emiterea facturilor, pentru livrarea produselor, pentru informarea utilizatorilor/clientilor privind evolutia si starea comenzilor, pentru evaluarea produselor, pentru reclama, marketing si publicitate, pentru a imbunatatii relatia cu clientul.

suporttv.ro nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza, vinde si nu ofera catre terti adresele de e-mail obtinute prin intermediul site-ului. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul suporttv.ro poate cere stergerea acesteia din baza noastra de date.

Datele cu caracter personal pot fi furnizate catre organe abilitate ale statului ( politie, parchet, instante judecatoresti, ...) in limitele prevederilor legale si in baza unor cereri expres formulate.